Aan de slag

We roepen de politiek op tot verandering. In de tussentijd vind je hier tools die het combineren van werk en zorg makkelijker maken.

Tool

WerkUrenBerekenaar

Wil jij meer of minder werken maar weet je niet precies wat dit betekent voor je inkomsten? Reken jouw verdienmodel uit en krijg je in korte tijd een compleet overzicht van jouw persoonlijke situatie.

Tool

aanTafel

Schuif met WOMEN Inc. aanTafel en zet je dromen om in durven en doen! Doe mee aan een gesprek en motiveer jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

Tool

WerkZorg-Berekenaar

Als je kinderen krijgt, moet je een hoop keuzes maken. Ook financieel. Hoe combineer jij het ouderschap met je werk? Je kan waarschijnlijk meer geld en tijd overhouden dan je denkt. Maak een financieel bewuste keuze met de WerkZorgBerekenaar.

Tool

Check-je-taakverdeling

Met deze tool maak je inzichtelijk welke taken er in jouw/jullie huishouden allemaal liggen. Van je werk, kadootjes voor familie en kinderfeestjes tot aan de auto die door de APK moet: als je deze taken eerlijk verdeelt wordt het voor iedereen een beetje leuker.

Tool

Eerste Hulp Bij Gezinsmanagement

Op deze website vind je tools die jullie als werkende ouders op weg helpen. Of het nu om geldzaken, verlof opnemen of gesprekken met je partner of werkgever gaat: wij bieden je Eerste Hulp Bij Gezinsmanagement!

Tool

Vraag-Clara

Heb jij vragen over jouw rechtspositie? Vraag-Clara is een online rechtswinkel voor vrouwen. Clara neemt je bij de hand, luistert naar de problemen waar jij tegenaan loopt en geeft gratis advies op maat. Persoonlijk, toegankelijk en professioneel.

Tool

Op welk verlof heb jij recht?

Het is soms moeilijk om te achterhalen op welk verlof je wel en geen recht hebt. Wij hebben ze daarom allemaal voor je op een rijtje gezet!

Tool

De waarde van jouw onbetaalde werk

Besteed je veel tijd aan zorgtaken en ben je benieuwd hoeveel je zou verdienen als je ervoor betaald zou krijgen? Check het hier!