Persoonlijke verhalen

Hieronder hoor, lees en zie je de verhalen van ouders en mantelzorgers voor wie de combinatie van werk en zorg een uitdaging is.

Video

Viroen

We stellen je graag voor aan Viroen Soebedar, 26 jaar, geboren en getogen in Den Haag. Viroen is werkzaam in de zorgadministratie bij Jellinek, een GGZ Instelling voor verslavingszorg. Sinds mei 2011 werkt hij ook als mantelzorger voor zijn moeder.

bekijk video

Video

Ida

Ida Kakisina is 29 jaar en moeder van drie kinderen. Om ervoor te zorgen dat haar verloofde zijn droom kon najagen, is het gezin bij haar ouders ingetrokken, waar tevens ook haar broer en zus wonen

bekijk video

Podcast

Mantelzorg

In de WOMEN Inc. podcast vertelt Ingrid haar verhaal. Zij was 15 jaar lang mantelzorger voor haar moeder met dementie. Ze vertelt over de impact die dit heeft gehad op haar leven.

Luister de podcast

Video

Kinderopvang

In deze video vertellen ouders over hun ervaringen met het kinderopvang. 70% van de ouders is tevreden over de kwaliteit van de kinderopvang in Nederland, het systeem daaromheen geeft echter veel stress.

Bekijk de video

Interview

Partnerverlof

Susan & Saskia zijn 7 jaar getrouwd en hebben samen een zoon van 5 jaar. Susan runt haar eigen HR adviesbedrijf en Saskia runt een uitzendbureau voor schoonmaakpersoneel.

Lees het interview

Interview

Partnerverlof

Winfried en Nadia wonen samen en hebben 1 kind (nog geen 1 jaar). Winfried werkt fulltime in loondienst. Nadia Jane heeft een eigen videoproductie bedrijf en werkt daarnaast als freelance-acteur.

Lees het interview

Column

Partnerverlof

Ruben Brunsveld woont in Zweden, waar hij werkzaam is als duurzaamheidsconsultant. Hij is vader van Liv, voor wie hij een jaar na de geboorte 5 maanden verlof op nam. Hij deelt zijn ervaringen in deze column.

Lees de column